Rosanna Carceller del bloc Tramussos
d’Àfrica. Segur que esteu d’acord amb mi que uns bons cigrons, que ens
aporten energia i ens atipen, poden ser un plaer gourmet de primer nivell. Us
deixo una recepta que ja havia publicat al bloc, però que recupero per la seua
senzillesa i el seu preu assequible: Cigrons amb espinacs i ou dur.
Ingredients (per a 5 persones):
2 pots de cigrons en conserva, 2 cebes tendres, 150 grams de
pernil en daus, 3 ous bullits, 300 grams d’espinacs, sal, oli.
Preparació:
Si tenim una bossa d’espinacs ja rentats (que és el més
pràctic), només els hem de posar a bullir amb una mica d’aigua durant un parell
de minuts, escórrer-los bé per que no queden aigualits, i reservar-los.
D’una altra banda bullim els ous, els pelem, els tallem a trossets petits i els
apartem.
Daurem les dues cebes tendres amb una mica d’oli (tallades a
dauets petits o en juliana molt fina, com vulgueu). A continuació, hi posem el
pernil. Deixem que es barregen els gustos una mica, i afegim els cigrons (prèviament
rentats amb aigua i escorreguts!!). Quan tot ha agafat ja oloreta i gust de
conjunt, hi aboquem els espinacs i ho remenem tot. El plat s’acaba
afegint l’ou dur a trossets. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada