diumenge, 11 d’agost del 2013

Cigrons amb espinacs i ou dur.

Rosanna Carceller del bloc Tramussos d’Àfrica. Segur que esteu d’acord amb mi que uns bons cigrons, que ens aporten energia i ens atipen, poden ser un plaer gourmet de primer nivell. Us deixo una recepta que ja havia publicat al bloc, però que recupero per la seua senzillesa i el seu preu assequible: Cigrons amb espinacs i ou dur.
Ingredients (per a 5 persones): 

2 pots de cigrons en conserva, 2 cebes tendres, 150 grams de pernil en daus, 3 ous bullits, 300 grams d’espinacs, sal, oli.
Preparació: 

Si tenim una bossa d’espinacs ja rentats (que és el més pràctic), només els hem de posar a bullir amb una mica d’aigua durant un parell de minuts,  escórrer-los bé per que no queden aigualits, i reservar-los. D’una altra banda bullim els ous, els pelem, els tallem a trossets petits i els apartem.

Daurem les dues cebes tendres amb una mica d’oli (tallades a dauets petits o en juliana molt fina, com vulgueu). A continuació, hi posem el pernil. Deixem que es barregen els gustos una mica, i afegim els cigrons (prèviament rentats amb aigua i escorreguts!!). Quan tot ha agafat ja oloreta i gust de conjunt, hi aboquem els espinacs i ho remenem tot.  El plat s’acaba afegint l’ou dur a trossets. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada