Ignasi Camps
del restaurant Ca l’Ignasi de Cantonigrós i del bloc Ca
l’Ignasi les bambalines ens proposa aquesta recepta. Amb la base
d’un dels productes que mes aportacions hi ha en el Gran Recapte hem fet
aquella recepta d’arròs que tots ens ha donat per fer alguna vegada, tens
tantes opcions com doni la nevera i de vegades serveix per dignificar alguna
coseta que s’ha quedat endarrerida als calaixos, es un arròs per fer el dijous
donat que normalment divendres i dissabte es compra per tota la setmana així
tenim la nevera ben buida, una opció també si teniu alguna llauneta de calamars
farcits o millor amb la seva tinta li donareu amb poquets diners un gust
saboròs a peix tal com es fa a La Garrotxa i al Santuari de Cabrera.
Ingredients x
4 persones:
4 costelles
de porc grosses tallades
ja podeu
buidar la nevera de tot allò que ens pogui anar be....
cebes
tendres, 4 grans d’alls, algun tomàquet verd, un pebrot, una pastanaga, tres o
quatre carxofes, un carbassó, una alberginia, coliflor etc...
1 gotet de
salsa de tomàquet
1 grapat de
xampinyons saltejats
1 litre de
caldo d’escudella suau
mig litre
d’aigua
400 grs.
d’arròs
una mica de
safrà
sal
oli d’oliva
En una paella
hi fregim la costella salpebrada, ho treiem i anem fregint les verdures que
abans haurem buidat de la nevera i tallat, un cop fetes hi afegim el tomàquet,
la costella, els xampinyons i ho deixem sofregir una miqueta, afegim el caldo i
l’aigua, si tenim un xic de safrà, un punt de sal fluixet, deixem bullir 10-15
minuts a foc fort. Ara hi afegim l’arròs, rectifiquem de sal, si cal, 8
minutets a foc fort i 8 minutets al forn a 200 C, deixem reposar 5 minuts
i tots a taula que hi falta gent!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada