El programa Quins
Fogons ens proposa mes cigrons solidaris. La recepta
que us proposo és d’aprofitament total. Ahir tenia mig pot petit de cigrons que
m’havien sobrat d’una escudella i vaig pensar que havia de fer-ne alguna cosa
però que no fos el típic hummus o falafel. Volia fer alguna cosa que, tot i que
fos de cigrons, no quedés massa contundent perquè ara em costa més pair que
abans! Així que vaig pensar en uns bunyols com els de bacallà però amb cigrons.
Flonjos, esponjosos i lleugerets. Ideals per picar o com a segon plat.
INGREDIENTS:
- la meitat
d’un pot petit de cigrons ben escorreguts (uns 125 gr.)
- 1 cullerada
gran de formatge d’untar
- 2 clares
d’ou
- all en pols
- julivert
- farina
- 1
culleradeta de llevat royal
- sal
ELABORACIÓ:
Posem al got
de la batedora tots els ingredients excepte la farina i els triturem bé. Quan
ja estigui tot ben triturat hi anem afegint farina fins que quedi amb la
consistència de la massa dels bunyols. Els fregim amb oli ben calent fins que
quedin rossos i els escorrem amb paper de cuina. Podem acompanyar aquests
bunyols amb salsa de tomàquet casolana. A mi m’agrada que quedin amb formes
estranyes, però els podeu fer més rodonets amb un bon joc de canells
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada