dilluns, 14 d’octubre del 2013

Crema de tomàquets i pollastre a la Petra

Nuria Vives del bloc M’exalta el nou i m’enamora el vell, participa amb aquesta recepta. Ho reconec, el tomàquet és la meva perdició. M'agrada de totes les maneres possibles (dolç, no, aiuix!). Sovint preparo aquesta crema de tomàquet, ideal per fer dieta i que se'n pot menjar tanta com vulguis sense perill d'engreix ;-)


Ingredients

- Tomàquets (a demanda)
- Sal
- Oli

Recepta

Escaldo els tomàquets amb aigua i, un cop escaldats, els trec la pell i la pellofa que tenen al capdamunt. Els vaig posant tots en un pot i, un cop que he acabat de pelar-los tots, passo el túrmix. Un cop feta la crema (i a mi m'agrada que quedin trossos de tomàquet sencer), hi afegeixo un rajolinet d'oli i un polsim de sal. Una punteta de pebre negre reconec que no hi quedaria gens malament!

Au, bon profit tingueu, tomaquers :)

Aletes de pollastre a la petra (per Francesc)

- Safata untada generosament d manteqilla i plena d'aletes de pollastre.
- Fer a una tassa una barreja d oli (1/3) i suc llimona (2/3), pebre negre (no escatimar) i sal.
- Regar les aletes i al forn (calent).
- Cada 5-10 min donar volta aletes regar de nou... fins que qedin ben cuites i cruixents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada