dijous, 10 d’octubre del 2013

Sopa de ceba

La contribució d’una gran bloguera, gran cuinera i gran persona, des de Reus amb solidaritat! Na Dolça o Glòria de No tot son postres…a la cuina.




Avui és 30 de novembre, dia del gran recapte d'aliments.

Adherint-me a la convocatòria de BLOGS CONTRA LA FAM avui us poso una senzilleta sopa de ceba, a més molt ràpida de fer ja que la he feta amb ceba seca fregida.

Necessitem:

  • Una cullerada de ceba seca per persona
  • Pa del dia abans tallat en llesques ben primetes
  • Formatge parmesà ratllat
  • Oli, sal
  • Caldo de verdures o aigua.
  • En una cassola amb una mica d'oli posem la ceba i de seguida hi afegim l'aigua i deixem que bulli fins que la ceba s'hidrati bé. Salem.
  • Posem les llesquetes al forn amb el parmesà al damunt i quan el pa estigui torrat i el formatge desfet ho emplatem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada