divendres, 18 de novembre del 2011

Què és "Blogs contra la fam"




Un de cada cinc catalans viu sota el límit de la pobresa, i en el cas dels infants, aquest percentatge augmenta fins a un de cada quatre. La gent del Banc dels Aliments s'esforça cada dia per alleujar aquesta situació, i els blogaires que escrivim de menjar volem contribuir a fer més visible la seva tasca.

"Blogs contra la fam" és un event nascut a Facebook per tal de promoure el Gran Recapte d'Aliments que durà a terme el Banc dels Aliments de Catalunya els dies 25 i 26 de novembre de 2011.

Els blogs adherits publicarem una recepta barata i senzilla el dia 24. Aquesta recepta ha d'estar centrada en algun dels aliments bàsics que recull el Banc dels Aliments, i en el post s'ha de linkar a aquesta entitat. Hem triat aquest format perquè volem que els nostres posts, a més de sensibilitzar els lectors per fer aportacions a la campanya, siguin també una font d'informació culinària pels que, usuaris o no del banc, emprin llegums, oli, pasta de sopa, conserves...

També som presents a Twitter: si voleu parlar de nosaltres podeu fer servir els hashtags #blogscontralafam i #blogscontraelhambre

Aquest blog neix per recopilar totes les receptes que ens arribin, i donar continuitat així a la idea fora de Facebook. Un cop acabat el Recapte, pujarem aquí les receptes que ens envieu. Aquesta entrada està tancada als comentaris. Si us voleu adherir a la iniciativa, feu-ho si us plau a través de Facebook o envieu un mail a algun dels blogs organitzadors allà llistats.