divendres, 25 de novembre del 2011

85


Avui comença el Gran Recapte, però abans de cridar-vos un cop més a col·laborar-hi, volem donar les gràcies en nom de tots als 85 blogs que ahir a les 12 de la nit havien participat amb una recepta a la campanya #blogscontralafam.
A tots, gràcies!

Durant aquesta setmana anirem pujant les receptes al blog, i les etiquetarem per ingredient principal, per facilitar-ne la cerca.


5 comentaris:

  1. Ens hem de felicitar tots/es per iniciatives com aquesta. L'any que ve també la farem, no?

    ResponElimina
  2. Una molt bona proposta¡¡ felicitats¡¡
    per quin motiu s'ha restringit als usuaris de facebook??
    M'hagués agradat participar. A la feina, als súpers i altres institucions, també. Gràcies per pensar-hi¡¡
    També he fet proposta¡¡felicitats¡¡

    ResponElimina
  3. Nois moooltes felicitats per la iniciativa. El Recapte enguany ha estat tot un èxit i els bloggaires hi hem pogut posar el nostre granet d'arròs per partida doble: amb la donació d'aliments (que es l'important) i ajudant a fent-ne difusió a través del blog.
    Tots vosaltres que sou estrelles mediàtiques de la blogosfera a veure si trobeu un sponsor per l'any vinent que estigui disposat a donar una quantitat fixa al Banc dels Aliments per cada recepta publicada, es una idea, si us cal un cop de ma per negociar aviseu ;))
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  4. ole, ole! que guai veure totes les receptes publicades! Espero que la iniciativa es repeteixi any rere any i que cada vegada poguem fer més difusió d'aquest tipus de recol.lectes!
    Petons!!

    ResponElimina
  5. Bones...em sembla que aquesta entrada no us la vaig fer arribar l'edició de l'any passat! És de mongetes amb mostassa.

    http://totesboelquelollacou.blogspot.com/2011/11/coure-llegum.html

    Arreveure i a veure si aquest any estic més al cas!
    Jordi

    ResponElimina