diumenge, 4 de desembre del 2011

Amanida de llentíes

La Merce de Cuina per a llaminers ens ha proposat una amanida de llentíes.



Ingredients: (per a dues persones)
  • 200 g de llenties
  • 2 alvocats
  • tomates cherry (o no)
  • tonyina
  • olives negres
  • blat de moro
  • nous de Macadàmia
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra
  • vinagre de Mòdena
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba
  • (2 ous durs)
Preparació:

El dia abans es posen les llenties en remull amb aigua i sal.
L'endemà s'escorren i es renten bé i es bullen durant una bona estona juntament amb una fulla de llorer i una ceba (si es desitja s'hi poden afegir més herbes aromàtiques o verdures per donar-hi més gust) fins que estiguin cuites.
Quan siguin cuites, s'escorren i es col·loquen en una font.
S'hi afegeixen la resta d'ingredients tallats a trossets petits i es reserva a la nevera fins al moment de servir.
Just abans de servir, s'amaneix al vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada