Ingredients: (per a dues persones)
- 200 g de llenties
- 2 alvocats
- tomates cherry (o no)
- tonyina
- olives negres
- blat de moro
- nous de Macadàmia
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
- vinagre de Mòdena
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba
- (2 ous durs)
El dia abans es posen les llenties en remull amb aigua i sal.
L'endemà s'escorren i es renten bé i es bullen durant una bona estona juntament amb una fulla de llorer i una ceba (si es desitja s'hi poden afegir més herbes aromàtiques o verdures per donar-hi més gust) fins que estiguin cuites.
Quan siguin cuites, s'escorren i es col·loquen en una font.
S'hi afegeixen la resta d'ingredients tallats a trossets petits i es reserva a la nevera fins al moment de servir.
Just abans de servir, s'amaneix al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada