L'Alícia Burjachs Alonso de El pa dels ferrer va proposar una bona coca.
100 gr poolish
400 gr farina
250gr suc de l’escalivada (enlloc d’aigua)
2gr sal
25 gr oli
3 pebrots
2 cebes
4 tomàquets
5 sardines salades
Preparació
100 gr poolish
400 gr farina
250gr suc de l’escalivada (enlloc d’aigua)
2gr sal
25 gr oli
3 pebrots
2 cebes
4 tomàquets
5 sardines salades
Fem els pebrots, cebes i tomàquets escalivats al forn, retirem el líquid, el colem i el reservem.
Les sardines les hem comprat salades a la bacallaneria del mercat. Els traiem l’espina i les tripes i les deixem en un plat amb un rajolí d’oli. Ajuntem el poolish, la farina, la sal, l’oli i en lloc de posar-hi aigua afegim el suc de l’escalivada.
Les sardines les hem comprat salades a la bacallaneria del mercat. Els traiem l’espina i les tripes i les deixem en un plat amb un rajolí d’oli. Ajuntem el poolish, la farina, la sal, l’oli i en lloc de posar-hi aigua afegim el suc de l’escalivada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada