divendres, 2 de desembre del 2011

Crema de carbassa, arròs i pilotilles

La Llepadits ha triat una crema per promocionar el Gran Recapte d'Aliments 2011:

Ingredients:

  • 2 gots d’arrós blanc bullit amb un grà d’all i 1 fulla de llorer
  • 1 tros de carbassa cuïta al forn (veure foto)
  • 1 got de llet
  • 1 polsim de formatge ratllat per pasta
  • una mica de nou moscada ratllada
  • una mica de pebre
  • una mica de sal
  • unes 6-8 pilotilles per persona (mandonguilles petites)

Elaboració:

Primer courem al forn la carbassa, una de 2kg aprox. a 190 ºC durant 1h i 40 minuts.

Un cop ho tenim cuït, preparem en un cassó i anem posant tots els ingredients, ho triturem be, ha de quedar una textura cremosa.

En una cassola ampla i alta posem un raig d’oli i quan sigui una mica escalfat i posem les pilotilles, anem donant la volta fins que siguin rosses. Un cop s’han enrosit, afegim la barreja de la crema a sobre, ho escalfem fins que la temperatura sigui homogènia entre crema i pilotilles.

Servim calent, és un plat molt complet i nutritiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada