La Mònica de Coses de Llàbiro enviava una recepta de llegums.
Ingredients:400 g de mongetes cuites
Xampinyons
Alls
Pebrot vermell
1 grapat d’olives negres
Brou vegetal
Tomàquet fregit
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Preparació:
Xampinyons
Alls
Pebrot vermell
1 grapat d’olives negres
Brou vegetal
Tomàquet fregit
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Preparació:
Tallar el pebrot a quadrats petits i els alls a rodanxes. Posar a escalfar l'oli i, quan sigui calent, tirar el pebrot i els alls. Quan els alls agafin color, tirar els xampinyons, prèviament tallats a quarts, i els troncs, tallats per la meitat. Quan els xampinyons comencin a enrossir, tirar la sal i el pebre.
Afegir el tomàquet fregit i les mongetes. Tirar una mica de vi blanc, si es vol, i el brou. Posar les olives, deixar a foc lent.
Abans de servir, afegir una mica d’all torrat, tallat a rodanxes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada