L'Elba, de Com gat i gos, va fer una truita de seques amb cansalada:
INGREDIENTS
- Mongetes blanques cuites (sobreres del dia abans o de pot en temps modern).
- ous
- cansalada
- all
- Pa de pagès.
- Tomàquet per sucar pa.
- Oli d’oliva
Poseu una mica d’oli d’oliva en un paella i feu els talls de cansalada, primer a foc lent per desfer el greix i desprès un cop de foc fort per que quedin daurats, reserveu.
Afegiu a l’oli de coure la cansalada un all talladet prim i enrossiu. Afegiu les mongetes i aneu remenant fins que comencin a quedar torradetes. Saleu al gust.
Bateu els ous en un bol i afegiu les mongetes, remeneu fins que quedin ben barrejades amb l’ou.
Afegiu unes gotes d’oli a la paella i quan estigui ben calent tireu la barreja i feu una truita al vostre gust (prima, gruixuda, cuita, crueta....).
Suqueu amb tomàquet una llesca de pa de pagès torrat i ja està tot a punt. Us sorprendrà lo suau, flonja i gustosa que es aquesta truita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada