L'Assumpció Caballeria, de Fem un mos va enviar una recepta com aquesta:
INGREDIENTS
Patata
Mongeta tendra
Pastanaga
Pebrot vermell
Escarola
Sardines amb oli, de llauna
Sal
Oli d’oliva
Tallem a daus no massa grossos la patata, la mongeta tendra i la pastanaga, les bullim amb un polsim de sal al aigua, cadascuna per separat i les reservem també per separat fins que les tinguem fredes.
Tallem a daus també el pebrot vermell, espolsem amb una mica de sal i amanim amb un raig d’oli. Reservem
Netegem i tallem petita l’escarola l’amanim amb sal i oli. Reservem
Traiem les sardines de la seva llauna perquè se’ns escorrin una mica del seu oli.
Per emplatar, posarem primer la patata, segon la mongeta tendra, tercer la pastanaga, quart el pebrot vermell, al damunt l’escarola i a sobre les sardines, acabem amb un raig d’oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada