dijous, 1 de desembre del 2011

Llenties amb botifarra blanca

La Núria d'Spanish Recipes va proposar unes llenties amb botifarra blanca:

Ingredients per 4 persones: 200 grs de llenties de cocció ràpida, 2 pastanagues, 1 ceba gran, 1 fulla de llorer, 1 os de pernil, 1 botifarra a daus, 1 botifarra blanca, 2 cullerades de tomàquet fregit, 1 cabeça d'alls, oli d'oliva i sal.
  • Fregir la botifarra en una mica d'oli i reservar. En el mateix oli preparar el sofregit amb la ceba i pastanagues, i un cop transparent afegir la fulla de llorer, l'os de pernil, el tomàquet i els alls. Donar-li 4 voltes a foc suau i afegir les llenties i aigua que ho cobreixi tot bé.
  • Seguir les instruccions de cocció de les llenties.
  • Presentar amb l'ajuda d'un motlle disposant les rodanxes de botifarra blanca als costats i omplint amb les llenties.
  • Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada