divendres, 2 de desembre del 2011

Macarrons amb mandonguilles de sardines, tàperes i olives negres

In the kitchen of love ens envia una recepta des de Berlín!! Aquí la teniu:

Ingredients (per a 2 persones): 200 gr. de macarrons, 250 gr. de tomàquet cru triturat, 1 ceba (triturada), 2 o 3 grans d'all (a làmines), 1 llauna de sardines, 1 grapat d'olives negres (carnoses), 1 cullerada de tàperes, oli d'oliva, sucre, orenga, pebre, sal i làmines d'ametlla.

Preparació
Començarem preparant el sofregit amb la ceba, els grans d'all, el tomàquet i l'oli d'oliva. En una paella posem una mica d'oli, i quan estigui calent, hi tirem la ceba triturada. Quan la ceba estigui transparent, hi afegim els grans d'all laminats i deixem rossejar. Després hi incorporem el tomàquet i remenem. A mitja cocció hi afegim una culleradeta de sucre per contrarestar l'acidesa del tomàquet i anem remenant de tant en tant fins que el sofregit estigui cuit. Rectifiquem el conjunt amb sal i pebre i reservem.

A continuació, ja podem preparar les mandonguilles amb les olives, les sardines i les tàperes. En un bol posem les olives sense pinyol, els filets de sardina esmicolats i les tàperes. Triturem el conjunt fins que ens quedi una pasta i ja podem formar les mandonguilles.

Finalment, fem bullir els macarrons en una olla seguint les instruccions del fabricant. Quan estiguin a punt els escorrem i ja podem montar el plat: disposem els macarrons al fons del plat, hi tirem per sobre unes cullerades de sofregit i finalment hi afegim les mandonguilles. Ho podem guarnir amb un polsim d'orenga i unes làmines d'ametlla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada