dijous, 1 de desembre del 2011

Macarrons amb tonyina

L'Anna, d'El meu blog de cuina, ha fet uns macarrons amb tonyina:

 Ingredients per 2-3 persones

300g de macarrons o qualsevol altre pasta
2 llaunes de tonyina
1 pot petit d´olives, tan poden ser verdes com negres
1 pot dels petits de tomàquet, ja pot ser natural o  fregit.
Oli, sal, orenga seca 

Es posen a bullir els macarrons amb aigua i sal fins que estiguin al dente. En una paella, es cou el tomàquet. Si es natural, tarda una estona, i s´hi afegeix sal i pebre al gust. Si es fregit, només cal que s´escalfi. Tot seguit hi afegim les llaunes de tonyina amb l´oli i tot i les olives tallades a rodanxes. Es deixa coure un parell de minuts. Quan la pasta ja està, s´escorre i s´afegeix a la paella on hi tenim el tomàquet i la tonyina, es donen un parell de voltes, s´hi tira l´orenga i ja està a punt per menjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada