dijous, 1 de desembre del 2011

Un senzill coc... que no és un coc senzill

La Glòria, de no tot són postres, ens proposa un còc senzill que no ho és tant:

Jo  us proposo un senzill coc, sense cap més "floritura" que el sucre, ous, llet, farina i oli (a més del llevat, és clar!)

Per fer-lo necessitem:

-125g de sucre
-125g d'oli
-125g de farina
-3ous
-un sobret de llevat químic

Posem el forn a preescalfar a 200º
Preparem un motlle amb oli i farina.
Batem els ous  amb el sucre a punt de cinta. Hi incorporem l'oli a poc a poc, sense deixar de remenar.
Barregem la farina amb el llevat i ho anem  afegint ben a poc a poc a la crema anterior, ajudant-nos d'una llengua de silicona.
Ho aboquem al motlle i ho posem al forn, ja calent uns 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada