La Nani Nolla de Cuina Violeta va fer una recepta per a fer passar el fred:
dimecres 23 de novembre de 2011
Sopa de ceba fregida deshidratada
Una sopa econòmica i excel·lent
Avui dia 24 de novembre participem amb una recepta econòmica en suport al Gran Recapte del Banc d'Aliments. Al temps que col·laboro amb "Memòries d'una cuinera" que aquest mes ens demana una sopa.
Es tracta d'un plat, que apart d'econòmic, es prepara en un tres i no res i té un resultat de bon restaurant. Us convido a tastar-la. Per a quatre persones
Necessitarem:
• - 200 g de ceba fregida deshidratada
• - 2 cullerades soperes de mantega
• - 2 ous durs
• - 2 llaunes musclos al natural
• - 100 g de gambetes congelades
• - 500 cl d'aigua
Farem:
En una paella desfarem la mantega amb l'escalfor, posarem la ceba i remenarem un parell de minuts fins que es begui la mantega.
Hi abocarem l'aigua i deixarem que comenci a bullir a foc baix, amb poca ànima.
Afegirem les gambetes, els musclos (també l'aigua de la llauna) i els ous durs esmicolats.
Deixarem una parell de minuts perquè es confiti la sopa i ja està.
Si veieu que queda una mica espessa podeu afegir aigua al gust.
He fet un escandall de la sopa i resulta que la ració surt a:
2 ous= 0,24 €; 200 g de ceba fregida= 1 €; 2 llaunes musclos= 2,30 €; 100 g gambetes= 0,85 €.
Ens costarà 1,10 € per persona i resulta d'una relació qualitat/preu molt bona.
Desitjo que siguem generosos, que hi participi tothom que pugui i que durant els 2 dies de recapte es superin tots els límits imaginables.
Posem-hi una música de la Marató de TV3: "Tens un amic" pels Gossos.
Ens necessitem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada