El Francesc, d'A la taula i al llit, ens ofereix una recepta de truita de tonyina amb tomata:
INGREDIENTS:
1 ou
1 pot de tonyina amb oli d'oliva
1 tomata
Sal
PREPARACIÓ:
Col·loquem un colador sobre un got de vidre. Aboquem damunt la tonyina perquè s'hi escórrega bé de l'oli.
Batem l'ou i li afegim la tonyina, tot barrejant bé ambdós elements.
Posem la meitat de l'oli colat en una paella a escalfar-se. Quan comence a agafar temperatura, hi aboquem la mescla d'ou i tonyina i la fregim a foc lent, primer per un costat i, després, per l'altre.
Mentrestant, partim la tomata a rodanxes i a mitges llunes i la col·loquem en un plat. L'amanim amb sal i amb la meitat de l'oli que ens hem reservat. Si cal, li'n podem posar una mica més del que tinguem per casa.
En estar quallada la truita, la partim per la meitat i la col·loquem sobre el plat i ja està.
Gràcies per publicar ací la meua recepta. Salutacions, amics!!!
ResponElimina