La Cuina Violeta ha participat amb aquesta sopa que en època de fred bé tant de gust.
Necessitarem:
• - 200 g de ceba fregida deshidratada
• - 2 cullerades soperes de mantega
• - 2 ous durs
• - 2 llaunes musclos al natural
• - 100 g de gambetes congelades
• - 500 cl d'aigua
Farem:
En una paella desfarem la mantega amb l'escalfor, posarem la ceba i remenarem un parell de minuts fins que es begui la mantega.
Hi abocarem l'aigua i deixarem que comenci a bullir a foc baix, amb poca ànima.
Afegirem les gambetes, els musclos (també l'aigua de la llauna) i els ous durs esmicolats.
Deixarem una parell de minuts perquè es confiti la sopa i ja està.
Si veieu que queda una mica espessa podeu afegir aigua al gust.
He fet un escandall de la sopa i resulta que la ració surt a:
2 ous= 0,24 €; 200 g de ceba fregida= 1 €; 2 llaunes musclos= 2,30 €; 100 g gambetes= 0,85 €.
Ens costarà 1,10 € per persona i resulta d'una relació qualitat/preu molt bona.
Quina recepta més bona i senzilla!! Me l'apunte.
ResponEliminaTiene que estar muy rica esa sopa.
ResponEliminaoh-so-tempting to look at a flattering picture
ResponEliminauf! amb la ceba cuita no puc....però aquesta que dius a les amanines m'agrada molt!
ResponEliminaque bona pinta te aquesta sopa!!!..queda apuntada..
ResponEliminapetons
Bien rica, ahora con el fresquito apetece, besicos.
ResponEliminaGracias por las recetas!
ResponEliminaCordiales saludos desde Suecia!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaRiquisimo plato y con fundamento...besos.
ResponEliminaEsti platu ye bien apetecedor, al mio gústenme enforma estos guisos na seronda ya iviernu
ResponEliminaQue buena idea lo de la cebolla deshidratada, nunca lo había visto. Genial!!!. un beso,
ResponEliminaDoncs es veu boníssima, i lo de la ceba deshidratada mai ho havia pensat, però sens dubte es una idea molt bona.
ResponEliminaPetons
Once again love the beautiful pictures on your website.
ResponEliminaMuy buena y como bien dices barata que es muy importante.Un abrazo.
ResponEliminauna sopa muy rica y sana, besitos
ResponEliminaMolt bona idea. salutacions.
ResponEliminaNunca la he comido....pero no me importaría hacerlo ahora.
ResponEliminaNunca la he probado así ..pero la apunto besos
ResponEliminaMarina, he intentado dejarte un comentario desde el link de la receta del 15 y no he podido. También he intentado meterme por google y me pasa lo mismo. Tienes un aviso de VIRUS o contenido malintencionado. Perdona, no sabía como avisarte.
ResponEliminaMolt bona idea calcular a quin preu surt! Amb els temps que tenim... S´ha de anar amb molta cura amb els dinerons
ResponEliminaNo tinc face boock, peró vui participar, publicaré la recepta el 30 de Noviembre.
ResponEliminaQue mes tinc que fer.
Gràcies.
lacuinadelaisabel.blogspot.com