dimecres, 11 de gener del 2012

Sopa de ceba fregida deshidratada

La Cuina Violeta ha participat amb aquesta sopa que en època de fred bé tant de gust.



Necessitarem:
• - 200 g de ceba fregida deshidratada
• - 2 cullerades soperes de mantega
• - 2 ous durs
• - 2 llaunes musclos al natural
• - 100 g de gambetes congelades
• - 500 cl d'aigua

Farem:
En una paella desfarem la mantega amb l'escalfor, posarem la ceba i remenarem un parell de minuts fins que es begui la mantega.
Hi abocarem l'aigua i deixarem que comenci a bullir a foc baix, amb poca ànima.
Afegirem les gambetes, els musclos (també l'aigua de la llauna) i els ous durs esmicolats.
Deixarem una parell de minuts perquè es confiti la sopa i ja està.
Si veieu que queda una mica espessa podeu afegir aigua al gust.

He fet un escandall de la sopa i resulta que la ració surt a:
2 ous= 0,24 €; 200 g de ceba fregida= 1 €; 2 llaunes musclos= 2,30 €; 100 g gambetes= 0,85 €.
Ens costarà 1,10 € per persona i resulta d'una relació qualitat/preu molt bona.

21 comentaris:

  1. Quina recepta més bona i senzilla!! Me l'apunte.

    ResponElimina
  2. oh-so-tempting to look at a flattering picture

    ResponElimina
  3. uf! amb la ceba cuita no puc....però aquesta que dius a les amanines m'agrada molt!

    ResponElimina
  4. que bona pinta te aquesta sopa!!!..queda apuntada..
    petons

    ResponElimina
  5. Bien rica, ahora con el fresquito apetece, besicos.

    ResponElimina
  6. Gracias por las recetas!
    Cordiales saludos desde Suecia!

    ResponElimina
  7. Esti platu ye bien apetecedor, al mio gústenme enforma estos guisos na seronda ya iviernu

    ResponElimina
  8. Que buena idea lo de la cebolla deshidratada, nunca lo había visto. Genial!!!. un beso,

    ResponElimina
  9. Doncs es veu boníssima, i lo de la ceba deshidratada mai ho havia pensat, però sens dubte es una idea molt bona.

    Petons

    ResponElimina
  10. Once again love the beautiful pictures on your website.

    ResponElimina
  11. Muy buena y como bien dices barata que es muy importante.Un abrazo.

    ResponElimina
  12. Nunca la he comido....pero no me importaría hacerlo ahora.

    ResponElimina
  13. Nunca la he probado así ..pero la apunto besos

    ResponElimina
  14. Marina, he intentado dejarte un comentario desde el link de la receta del 15 y no he podido. También he intentado meterme por google y me pasa lo mismo. Tienes un aviso de VIRUS o contenido malintencionado. Perdona, no sabía como avisarte.

    ResponElimina
  15. Molt bona idea calcular a quin preu surt! Amb els temps que tenim... S´ha de anar amb molta cura amb els dinerons

    ResponElimina
  16. No tinc face boock, peró vui participar, publicaré la recepta el 30 de Noviembre.
    Que mes tinc que fer.
    Gràcies.

    lacuinadelaisabel.blogspot.com

    ResponElimina