dimarts, 6 de desembre del 2011

Papilla de llet d'arròs i crema catalana de llet d'arròs

Roser Font Vilalta, de Trifàsic de Baileys, ha preparat dues postres, una papilla i una crema catalan, fetes amb llet d'arròs


Ingredients (per a 4 papilles/cremes)

- 500 ml de beguda (llet) d'arròs
- 20 g de fècula de patata
- 2 culleradetes de sucre
- fruita o sucre per decorar (opcional)

Preparació
1. Primer, disoldrem la fècula de patata (o maizena) amb la llet, fora del foc, fins que no es vegi cap grumoll.
2. Un cop la fècula estigui disolta, posarem el cassó al foc, juntament amb el sucre, i remenarem constantment fins que començi a bullir. A partir de llavors començarà a espessir i deixarem coure un parell de minuts. Retirarem.
3. Posarem la papilla en bols per menjar directament, mentre estigui calenta (podem decorar-ho amb una mica de fruita, o no).
4. Per la crema catalana, la deixarem refredar,, i quan arribi el moment de menjar-nos-la, hi espolsarem una mica de sucre per sobre i el cremarem amb un soplet o un cremador especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada