diumenge, 11 d’agost del 2013

Cigrons amb sofregit de tomàquet

María Membrado de Receptes fàcils, envia uns cigrons amb sofregit de tomàquet des de Badalona. MOlt fàcils de fer!

Els llegums són un dels aliments importants per a una bona dieta. En el cas dels cigrons, ens aporten hidrats de carboni complexos, d'absorció lenta. Aporten moltes proteïnes, però alhora tenen pocs greixos saturats, pel que contribueixen a regular el colesterol.

Avui us proposa una altra recepta molt fàcil: cigrons amb sofregit de tomàquet.

Necessitarem:

1 pot de cigrons cuits
un parell de tomàquets
mitja ceba
uns 50 grams de pernil

Preparem el sofregit, i fregim primer la ceba, tallada ben petita. Quan veiem que està daurada, li afegim el pernil i a continuació els dos tomàquets i ho deixem fregir. Quan ja tenim el sofregit llest, hi aboquem els cigrons i ho deixem una mica a foc lent i ja tenim el plat preparat! Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada