diumenge, 11 d’agost del 2013

Llenties de la Geno

Geno Segura des de Xerta ens envia aquesta recepta
En temps de crisi hem de fer menjars que siguin bons per grans i petits, o sigui de la mateixa olla. Us deixo aquesta recepta que es mol fàcil de fer, econòmica i nutritiva. 

Ingredients:


Un pot de quilo de llenties en conserva.
Dos salsitxes de porc.
Una patata grossa.
Dues o tres fulles de bledes.
Un parell de tomates de penjar.
Una ceba.
Una fulla de llorer.
Sal i oli.

Elaboració:


En primer lloc netejarem les verdures, picarem la ceba, tallaren les salsitxes i les bledes, farem a trossets la pastanaga i la patata, ratllarem les tomates i a continuació en una olla posarem una mica d’oli per fer el sofregit, tirarem els bocins de salsitxes quan siguin una mica daurats tirarem la ceba i la pastanaga, deixarem coure una mica i afegirem la tomata ratllada, després quan sigui tot ven sofregit afegirem un parell de gots d’aigua, les bledes, el llorer i la patata, deixarem que cogui tot i a continuació tirarem el pot de llenties, si queda una mica espès i afegirem aigua, provarem com esta de sal i deixarem bullir una estona.

Desitjo que us agradin.
Geno


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada