diumenge, 11 d’agost del 2013

Espirals de pasta amb porros

Laia Fontanet de Delicies de llimona ha volgut participar amb un plat de pasta, porros, llet i oli ben senzill i econòmic.

Ingredients (per a 6 persones):

·                     4 porros
·                     1 ceba
·                     100 ml de crema de llet
·                     1 got de vi blanc
·                     oli
·                     sal
·                     pebre
·                     espirals de pasta

Procediment:

1.           Per començar, hem de posar l'aigua en ebullició. Quan s'arribi en aquest punt hi afegirem una bona cullerada de sal i hi abocarem la pasta. Ho courem tanta estona com recomani el fabricant o bé, al gust.
2.           Per preparar els porros, els hem de tallar per la meitat i llavors anar tallant-los en fines rodanxes, com s'indica a la foto. Farem el mateix amb la ceba.
3.           Agafarem una paella grossa i quan l'oli estigui calent hi afegirem la picada de porros i ceba i ho salpebrarem al gust. Quan la ceba i els porros estiguin cuits hi afegirem la crema de llet i el got de vi. Esperarem a que faci "xup-xup" durant uns minuts i podrem retirar-ho.
4.           Per acabar, un cop estigui la pasta cuita (i escorreguda), la mesclarem amb el sofregit de ceba i porros, ho col·locarem ben mono en un plat i hi afegirem una mica de formatge (a casa és obligatori, som fanàtics del formatge XD).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada