Ingredients (per a 6 persones):
·
4 porros
·
1 ceba
·
100 ml de crema de llet
·
1 got de vi blanc
·
oli
·
sal
·
pebre
·
espirals de pasta
Procediment:
1.
Per començar, hem de posar l'aigua en
ebullició. Quan s'arribi en aquest punt hi afegirem una bona cullerada de sal i
hi abocarem la pasta. Ho courem tanta estona com recomani el fabricant o bé, al
gust.
2.
Per preparar els porros, els hem de
tallar per la meitat i llavors anar tallant-los en fines rodanxes, com s'indica
a la foto. Farem el mateix amb la ceba.
3.
Agafarem una paella grossa i quan l'oli
estigui calent hi afegirem la picada de porros i ceba i ho salpebrarem al gust.
Quan la ceba i els porros estiguin cuits hi afegirem la crema de llet i el got
de vi. Esperarem a que faci "xup-xup" durant uns minuts i podrem retirar-ho.
4.
Per acabar, un cop estigui la pasta
cuita (i escorreguda), la mesclarem amb el sofregit de ceba i porros, ho
col·locarem ben mono en un plat i hi afegirem una mica de formatge (a casa és
obligatori, som fanàtics del formatge XD).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada