dimarts, 22 d’octubre del 2013

Cigrons de l’àvia Mª Teresa

Manel Baxerias del bloc La Gàl.lia Catalana ens proposa aquesta recepta. Menjar pèr m,enys d'un Euro, també és pot cuinar bo i econòmic.



800 grams cigrons bullits ( racions de plat únic)
1 ceba gran trinxada
3  ous durs
Aigua
Oli d’oliva
Per fer la picada:
40 grams d’ametlles torrades
els rovells dels ous durs
Elaboració: 
En una cassola i un raig d’oli feu un sofregit amb la ceba tallada molt petita i deixeu-la enrossir, quant estigui quasi transparent, afegeix-hi els cigrons cuits, i l’aigua fins a cobrir-los. Deixar coure per un espai de 15 o 20 minuts.
Fem una picada amb un polsim de sal i las ametlles, una vegada la ametlla es una pasta i afegim el rovell de ou dur  fins a tindrà una pasta molt fina. Incorporem la picada a la cassola del cigrons i per últim picarem les clares dels ous en trocets petits per posar a sobre del cigrons, deixant coure tot el conjunt uns 15 minuts més. Servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada