diumenge, 20 d’octubre del 2013

Espaguetis al aglio e olio

Roser Font del bloc Trifàsic de Baileys ens proposa aquesta pasta solidària. Avui i demà es celebra el Gran Recapte del Banc d'Aliments, que es dur a termecada any, per aconseguir aliments pels més necessitats. Per col·laborar-hi, es recullen llegums seques, pastes alimentàries, olis, llet i conserves de peix. Només que cadascú de nosaltres aportés un producte, l'èxit de l'event seria brutal! Des dels blogs, us animem a participar a la campanya publicant una recepta econòmica i senzilla amb algun dels aliments que es recullen, i publicar-la alfacebook!.


 Ingredients (per 2-3 persones):

- 200 g espaguetis
- 4 dents d'all
- 6-10 bitxos secs
- Oli d'oliva
- Parmesà
Procediment:

1. Fem bullir els espaguetis entre 7-9 minuts. Escorrim.

2. A una paella amb una mica d'oli, afegim els alls tallats a rodanxes i uns quants bitxos secs. Quan l'all començi a agafar color afegim els espaguetis i ho remenem bé!

3. Ho servim acompanyat d'una mica de parmesà recent ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada