Ingredients:
1 kg de musclos, dues mides d'arròs o més si ha de ser plat únic, una mica
d'Ouzo (un esperit de vi, semblant al pastís francès) que podem substituir per
vermout o vi blanc, 1 ceba ratllada i un all trinxat. Ah! i un tomàquet ratllat.
Escalfem una mica d'oli i hi tirem la ceba i l'all . Dues voltes i hi afegim els musclos
ben nets. Tapem per tal que s'obrin deixant anar tot el suc. Un cop
oberts els ruixem amb l'ouzo i hi agegim el tomàquet. Tres
voltes que es cogui tot plegat una mica, sense perdre l'aigua dels musclos.
Ha arribat el moment de tirar-hi l'arròs. Remenem una mica i ho deixem
fins que l'arròs està cuit. Ha de quedar sucós. Si manca aigua n'hi afegim,
però compte, ha d'estar bullint per no tallar la cocció. Si tenim
julivert el piquem i el posem al damunt. i Kalí orexi! (bon profit!)
I per ambientar-nos Yannis Parios – Thalassa que canta el prec d'un mariner enmig del mar per tal que aquest no l'allunyi del la seva estimada
I per ambientar-nos Yannis Parios – Thalassa que canta el prec d'un mariner enmig del mar per tal que aquest no l'allunyi del la seva estimada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada