Rosa Maria
Figuerola del bloc El plat del dia. Avui és el dia en què tots hem de col.laborar pel Gran Recapte del
Banc d'Aliments. Aquest any pretenen recollir sobretot llegums seques,
oli, llet i llaunes de conserves de peix. La meva aportació per les receptes dels blogs serà uns Pèsols amb pernil.
INGREDIENTS
Pèsols congelats (1Kg)
50g de pernil salat
1 ceba
Tomàquet triturat
PROCEDIMENT
Agafem els pèsols congelats amb la mateixa bossa, la punxem amb un ganivet i la posem al microones a la màxima potència durant el temps que indiqui el paquet, normalment uns 10 minuts.
Mentrestant en una cassola hi sofregim la ceba tallada ben petita i quan ja estigui rossa hi posem el pernil i una mica de tomàquet.
Quan els pèsols ja estan cuits els incorporem a la cassola. Ho remenem tot una mica i hi afegim una mica d'aigua i sal, que faci la xup xup uns 5 minuts i llestos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada