Aquesta és la recepta és de l'Alba Martínez Latorre del Taller de Cuina. Gràcies per col·laborar!
La seva recepta:
Ingredients
500ml de llet
6 cullerades de sucre
6 ous
Més sucre i un rajolí d'aigua per fer el caramel.
Com el fem?
En un cassó posem un parell de cullerades soperes de sucre i un rajolí d'aigua. El posem a foc viu i NO el remenem. Deixem bullir fins que es faci un caramel espès. El retirem del foc i el posem al fons del motlle de flam.
Batem els ous amb el sucre i la llet. Aboquem la barreja al motlle ensucrat. El coem el forn al bany maria a 180º fins que en punxar amb un escuradents aquest surti net (el temps de cocció variarà segons si fem el flam en un sol motlle o en diversos motlles individuals).
Truc: si no ens agrada que el flam faci aquella crosteta fosca pel damunt, tapem el motlle amb paper de plata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada