divendres, 2 de desembre del 2011

Amanida de llenties, verduretes i tonyina

Kissumenja i Massitet, d'Olletadeverdures han fet aquesta recepta de llegums. Les mides són per a dues persones:

300 grams de llenties cuites
1 tros de pebrot verd
1 tros de pebrot vermell
1/2 ceba blanca no gaire grossa
4 cullerades soperes de vinagre de vi negre

Posem les llenties cuites en un bol i hi aboquem a sobre l’oli de la tonyina i les quatre cullerades de vinagre. Ho remenem i ho deixem que es maceri una mica. Mentre, aprofitem per tallar les verdures ben petites, més o menys de la mida de les llenties. La idea és fer un plat una mica
bonic, que no és el cas de la foto. Per fer-ho, agafaríem un motlle metàl·lic i posem les llenties. Llavors, posem a sobre les verduretes a sobre i ho arrodonim posant la tonyina desmollada a sobre, intentant donant-li una mica de volum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada