Del bloc Dit i fet, cuina
Ingredients:
-All
-Tomàquet
-Costelles de porc trossejades
-Magre de porc trossejat
-Pebrassos (bolets) trossejats
-Sobrassada feta molles petites
-Aigua
-Mongetes blanques bullides
-Arròs
-Oli, sal, tota espècia, blins de safrà
Preparació:
Picar l'all i el tomàquet i sofregir-los en una cassola, afegir les costelles de porc i els trossos de magre i sofregir-los també. Agregar els pebrassos trossejats i donar-li unes voltes amb la resta. Cobrir d'aigua suficient, afegir la sobrassada i deixar bullir a foc lent perquè es vagi fent el brou, salar i si és necessari afegir més aigua.Incorporar les mongetes i donar un bulliment, finalment agregar l'arròs, uns blins de safrà, rectificar de sal, empolvorar de tota espècia al gust i deixar coure fins que estigui tot fet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada