dimarts, 6 de desembre del 2011

Cinc aliments, cinc idees

Òscar Gómez, Starbase, de decuina.net, ha preferit aportar idees per a preparar els aliments que demana el Banc dels Aliments



Arròs:
El bullim 18 mins aprox en aigua amb sal. En una paella daurem un gra d’all i el saltejem amb l’arròs uns segons. Afegim un rovell d’ou batut i uns dauets de pastanaga. Alguna herba per aromatitzar.


Llenties bullides:
Una vinagreta de llentíes feta amb llenties bullides, ceba tendra picada fina, oli, suc de llimona o vinagre de poma sal i sucre. Ideal per a acompanyar un pitet de pollastre.


Llet:
Bullir patates en llet, i quan estiguin tovetes les triturem amb una mica d’oli d’oliva i tenim un puré de patates amb llet deliciós i natural.


Pasta:
Fem-la en caldo, a l’estil oriental: uns espaguetti fets al dente que es submergeixen en un bol de caldo tipus consomé. Li podem posar una mica de orenga o alfàbrega per a aromatitzar.


Tomàquet natural en llauna:
A banda de la típica salseta de pasta com la fan els italians, que la fan amb tomaquet en conserva perque té molta més aigua... podem fer també una vinagreta de tomàquet amb uns dauets, ceba picada, un puntet d’all picat i unes anxoves trinxadetes. Oli i vinagre i voilà... perfecte per a donar sabor a una amanida!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada