Del bloc Les postres de la Sort
INGREDIENTS
180gr de farina
1 culleradeta de llevat
100gr de sucre morè
1 ou
100gr de mantega pomada
175gr de xocolata per a postres
1 pessic de sucre vainillat
1 pessic de sal
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º.
Batem la mantega pomada amb el sucre fins aconseguir una crema.
Hi afegim la sal, la vainilla i l'ou. Ho barregem tot.
Hi afegim la farina i el llevat tamisats.
Tallem la xocolata a trossets amb un ganivet. Que no quedin trossos molt petits, sempre són més bones si hi trobem un bon tros de xocolata! Afegim la xocolata a la barreja anterior.
Amb l'ajuda d' una cullereta posem boletes de massa a sobre d'un paper de forn.
Fem coure les galetes al forn fins que estiguin daurades (uns 12 minuts).
Tot i que us sembli que estan crues, traieu-les i deixeu-les refredar a sobre d'una reixeta. Veureu que, a mesura que es van refredant, es van fent més duretes.
En voleu una?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada