dimarts, 6 de desembre del 2011

Cous cous amb verdures

Laura Almendros Silva, de Coure coulants, aporta un toc del suc amb aquest cous cous amb verdures


Ingredients per a 4 persones

- 250g. de cous cous
- 2 carbassons
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- Mig pebrot verd
- oli d'oliva
- sal
- 250 ml. d'aigua o brou de pollastre.
- 1 culleradeta petita de mantega

Preparació


- Pelar i tallar les verdures i saltejar-les en una cassola amb un rajolí d'oli fins que hagin tret tota l'aigua i estiguin al punt
- Portar a bullir en un cassó el brou o aigua (si és aquesta opció amb sal i oli)
- Retirar el cassó del foc i abocar-hi els 250g. de cous cous.
- Remoure i deixar repossar 3 minuts.
- Afegir el cous cous a la cassola de les verdures, incorporar la culleradeta de mantega i deixar a foc suau durant 2-3 minuts remenant regularment amb una forquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada