El món de la cuina aporta uns macarrons a la camperola en suport al Gran Recapte del Banc dels Aliments.
Ingredients (per a 5 persones):
500 g macarrons
5 l aigua
un rajolí d'oli d'oliva verge extra
sal marina
100 ml oli d'0liva verge extra 1 ceba
2 pastanagues
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1/2 carbassó
1 albergínia
1 tall de carbassa
un grapat de mongeta tendra
un grapat d'espàrrecs
un grapat de cirerols sal marina pebre negreQuan la ceba comenci a ser transparent, hi afegim totes les verdures excepte els tomàquets. Posem el foc una mica fort i deixem coure les verdures durant 5 minuts, remenant-les de tant en tant. Afegim els trossos de tomàquet i ho deixem coure tot fins que hagi desaparegut l'aigua del tomàquet.
Aboquem els macarrons a l'olla, remenem amb una cullera i els deixem coure durant 7 minuts, o fins que estiguin al dente. Un cop cuits, els colem i els mullem amb una mica d'aigua freda per aturar-ne la cocció.
Salpebrem les verdures i les barregem amb els macarrons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada