divendres, 2 de desembre del 2011

Macarrons a la camperola

El món de la cuina aporta uns macarrons a la camperola en suport al Gran Recapte del Banc dels Aliments.

Ingredients (per a 5 persones):

500 g macarrons
5 l aigua
un rajolí d'oli d'oliva verge extra
sal marina
100 ml oli d'0liva verge extra
1 ceba
2 pastanagues
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1/2 carbassó

1 albergínia
1 tall de carbassa
un grapat de mongeta tendra
un grapat d'espàrrecs
un grapat de cirerols sal marina pebre negre


Posem aigua al foc, amb un rajolí d'oli i una culleradeta de sal. Mentre esperem que bulli, anem rentant les verdures. Tallem petita la ceba i la posem amb oli al foc, que es vagi coent a foc lent. Tallem a daus les pastanagues, els pebrots, l'albergínia, les mongetes, la carbassa i el carbassó. Tallem a rodanxes els espàrrecs i partim els cirerols en quatre trossos.
Quan la ceba comenci a ser transparent, hi afegim totes les verdures excepte els tomàquets. Posem el foc una mica fort i deixem coure les verdures durant 5 minuts, remenant-les de tant en tant. Afegim els trossos de tomàquet i ho deixem coure tot fins que hagi desaparegut l'aigua del tomàquet.

Aboquem els macarrons a l'olla, remenem amb una cullera i els deixem coure durant 7 minuts, o fins que estiguin al dente. Un cop cuits, els colem i els mullem amb una mica d'aigua freda per aturar-ne la cocció.

Salpebrem les verdures i les barregem amb els macarrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada