diumenge, 4 de desembre del 2011

Pastís de tonyina

La Gisela de No hi ha ous, ens proposa aquest pastís de tonyina:



Ingredients 
- 1 Albergínia
- 1 llauna de tonyina
- Formatge ratllat per gratinar
- Orenga i pebre negre molt
- Sal i oli

Procediment
- Partir l'alberínia per la meitat i posar-la a coure al microones. Amb pell inclosa.
- Un cop esta toveta, trintxar-la i amanir-ho amb sal i oli.
- Barrejar la llauna de tonyina
- Posar la mescla al fons d'una safata que pugui anar al forn.
- Amanir-ho amb orenga i pebre negre molt.
- Posar el formatge ratllat per damunt i al forn o microones per gratinar.
- I en menos de deu minuts tenim un sopar ràpid, net i equilibrat, ara només cal que ho acompanyeu en unes llesquetes de pa i apunt per sopar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada