dijous, 1 de desembre del 2011

Llenties estofades

Aquesta és la recepta de la Marga Pradas Garijo de L'hora del tupper. Moltes gràcies, guapa!

La seva recepta:

Ingredients:
400 gr de llenties "pardines"
3 cullerades de sofregit de ceba i tomàquet
1 pebrot verd
1 pastanaga
50 gr de beicon fumat
un tros de xoriç de cuinar
1 dent d'all
1 fulla de llorer
1/2 dau de brou de carn
pebre
oli
aigua


Preparació:
Posar en una cassola un raig d'oli i el sofregit. Afegir el beicon trinxadet, el pebrot tallat en tires i la pastanaga a rodanxes. Deixar uns minuts i afegir les llenties, i el xoriç, tallat també en rodanxes. Donar un parell de voltes i afegir el dau de brou de carn, una mica de pebre, el llorer i cobrir amb aigua freda (l'aigua hauria de cobrir un parell o tres de dits per sobre de tots els ingredients). Tapar i deixar a foc mig uns 40 minuts.


Consell:
En podeu fer de més, i és pot congelar per un altre àpat. També es pot reconvertir el que sobra en una crema de llenties afegint una mica més de brou i batent-ho amb la minipimer. I si t'has passat posant aigua, pots treure'n després de la cocció i aprofitar-la en un estofat de vedella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada