dimarts, 6 de desembre del 2011

Cigrons amb blat de moro i cloïsses xilenes

La Susanna Gambín Nogué, del bloc En roc a la cuina, ha preparat uns cigrons amb blat de moro i cloïsses xilenes.


Ingredients

Cigrons bullits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
1 pot de tomàquet natural
Sucre
1 llauna de cloïsses xilenes
1 llauna de blat de moro
1 ceba
Preparació

Sofregir el tomàquet i la ceba amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre; hi afegirem una cullerada petita de sucre per matar l´acidesa del tomàquet i reservarem.
Posarem a la paella amb una mica d´oli els cigrons que ja hem cuit amb antelació fins que començin a quedar daurats, ara hi afegirem el blat de moro i les cloïsses escorregudes, les saltarem uns minuts i regarem amb el tomàquet que tenim reservar .
Jo els acompanyo amb una amanida d´api.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada