Ingredients
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
1 pot de tomàquet natural
Sucre
1 llauna de cloïsses xilenes
1 llauna de blat de moro
1 ceba
PreparacióSal
Pebre
Oli d´oliva
1 pot de tomàquet natural
Sucre
1 llauna de cloïsses xilenes
1 llauna de blat de moro
1 ceba
Sofregir el tomàquet i la ceba amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre; hi afegirem una cullerada petita de sucre per matar l´acidesa del tomàquet i reservarem.
Posarem a la paella amb una mica d´oli els cigrons que ja hem cuit amb antelació fins que començin a quedar daurats, ara hi afegirem el blat de moro i les cloïsses escorregudes, les saltarem uns minuts i regarem amb el tomàquet que tenim reservar .
Jo els acompanyo amb una amanida d´api.
Jo els acompanyo amb una amanida d´api.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada