La Gemma, de La Cuina de casa, ens proposa una fantàstica llet fregida.
Ingredients:
• 500ml de llet
• 50g de sucre
• 50g de Maizena
• 1 pell de llimona
• 1 branca de canyella
• Farina
• 1 ou
• Sucre
• Canyella en pols
• Oli
Preparació:
Escalfar la llet (reservant una part) amb la pell de llimona i la
canyella. Quan arrenqui el bull, treure del foc i deixar infusionar una
estona. Colar i reservar.
A part, barrejar el sucre i la Maizena. Abocar la llet freda reservada i barrejar bé fins que no quedin grumolls.
Abocar la barreja dins la llet infusionada i tornar-ho a posar al foc
remenant sense parar per tal que no s’enganxi ni faci grumolls. Quan
arrenqui el bull i s’espesseixi, abocar sobre una safata d’uns 2cm
d’alçada. Deixar refredar sense tapar.
Tallar petites porcions, arrebossar-les amb farina i ou i fregir-les.
Encara calentes, arrebossar-les amb sucre i canyella. Servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada