dilluns, 5 de desembre del 2011

Macarrons amb tonyina

Cristina del blog crijoarmael ens porta un clàssic de clàssics: macarrons amb tonyina!




Ingredients: (per a 5 persones)
  • 500 gr de macarrons
  • 1 pot de mig kilo de tomàquet triturat
  • 1 ceba
  • 3 llaunes petites de tonyina (o una de gran)
  • oli, sal i pebre
Preparació:
  1. Posar un raig d'oli en una cassola i sofregir la ceba tallada ben petita o ratllada.
  2. Quan comenci a agafar una mica de color afegir-hi el tomàquet triturat, la sal, una mica de pebre i deixar coure uns 10 minuts a foc lent.
  3. Afegir la tonyina ben escorreguda, coure un minut junt amb el sofregit i reservar.
  4. Bullir els macarrons amb sal (seguir les instruccions del paquet), escórrer i barrejar amb el sofregit.
  5. Opcionalment: posar en una safata de forn, escampar una mica de formatge ratllat per sobre i gratinar al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada