Joan F. Perez, ens proposa aquest risotto de carxofes desde Beatus Ille
- Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben
petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir una dent d'all
tallada ben petita i una cullerada de julivert. Després afegir mitja
culleradeta de pebre vermell i dos gots d'arròs. Remenar. Afegir mig got
de vi blanc. Quan s'hagi reduït afegir 6 carxofes tallades en trossos
mitjans i afegir una mica d'aigua. Afegir aigua de mica en mica.
Controlar el nivell de sal. Quan l'arròs estigui cuit, afegir una
cullerada de mantega i tres de formatge parmesà ratllat.
- Freir una cebolleta mediana y un pimiento verde pequeño cortados
pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir un diente de
ajo cortado muy pequeño y una cucharada de perejil. Después, añadir
media cucharadita de pimentón y dos vasos de arroz. Remover. Añadir
medio vaso de vino blanco. Cuando se haya reducido, añadir 6 alcachofas
cortadas en pedazos medianos y añadir un poco de agua. Añadir agua de
poco en poco. Controlar el nivel de sal. Cuando el arroz esté cocido,
añadir una cucharada de mantequilla y tres de parmesano rallado.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada