divendres, 2 de desembre del 2011

Puding d'arròs amb llet al microones


Un recepta ben dolça i ben fàcil de la Gemma, de La Gemmota a la cuina!

- 1/2 tassa d'arròs llarg integral
- 1 tassa d'aigua
- una punta de sal
- 3 cullerades de mantega
- 2/3 de tassa de sucre integral
- 2 tasses de llet
- 2 ous (o en el meu cas 4 rovells que em van sobrar d'un pastís)
- 1 culleradeta d'essència de vainilla

- canyella en pols per decorar

Primer de tot, barrejar l'arròs amb l'aigua en un recipient tapat apte per microones i posar-lo a potència màxima durant uns 6 minuts. Deixar reposar 10 minuts i tornar a coure tapat a potència màxima 6 minuts més.


A continuació, afegir-hi la mantega a daus, el sucre, i la llet pel damunt. Coure-ho de nou tapat a potència màxima 8 o 10 minuts.

A part, batre els ous o els rovells i afegir-los sense deixar de remenar.

Finalment afegir-hi l'essència de vainilla i tornar-ho a posar al microones, aquest cop destapat, durant 2 minuts.

Al moment de servir es pot espolvorejar amb canyella. És bo tant calent com fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada