- 1/2 tassa d'arròs llarg integral
- 1 tassa d'aigua
- una punta de sal
- 3 cullerades de mantega
- 2/3 de tassa de sucre integral
- 2 tasses de llet
- 2 ous (o en el meu cas 4 rovells que em van sobrar d'un pastís)
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- canyella en pols per decorar
Primer de tot, barrejar l'arròs amb l'aigua en un recipient tapat apte per microones i posar-lo a potència màxima durant uns 6 minuts. Deixar reposar 10 minuts i tornar a coure tapat a potència màxima 6 minuts més.
A continuació, afegir-hi la mantega a daus, el sucre, i la llet pel damunt. Coure-ho de nou tapat a potència màxima 8 o 10 minuts.
A part, batre els ous o els rovells i afegir-los sense deixar de remenar.
A part, batre els ous o els rovells i afegir-los sense deixar de remenar.
Finalment afegir-hi l'essència de vainilla i tornar-ho a posar al microones, aquest cop destapat, durant 2 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada