El Bloc de Disseny Webs de Catalunya també ha volgut participar
Temps total: 30 minuts
3 plats
Ingredients:
2 Cebes
2 dents d’all
2 Pastilles de brou
200 gr. d’arròs
1 grapat de camagrocs
Formatge
Oli
Pebre
Preparació:
1. Sofregim la ceba picada en una olla amb oli d’oliva, abans que estigui cuita del tot hi abocarem l’all picat. En un tupí escalfem un litre d’aigua i hi afegim les dos pastilles de brou concentrat i fem que bulli.
2. Quan ja tinguem la ceba a punt i el brou bullint, arraconem la ceba dins de l’olla i hi daurem un punt l’arrós. Ho barregem tot plegat i afegim una mica de brou. Cal mantindre el brou calent, per no trencar la cocció de l’arrós, i afegir-lo poc a poc, tot esperant que l’arrós l’absorbeixi.
3. Hidratem els camagrocs. Quan l’arrós ja estigui gairebé a punt, hi podeu afegir una mica de formatge (a gust del consumidor i que es fongui bé), els camagrocs i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada