La recepta de Carme Gasull de Entaulats va ser aquesta:
Ingredients:
- 300 g d'espaguetis
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- formatge cremós
- mig got de llet
- un grapat de nous
- alfàbrega
- oli, sal i pebre
Bulliu els espaguetis fins que estiguin al dente.
Peleu els carbassons i talleu-los a tires fines amb un pelador de verdures o de juliana. Saleu-los i reserveu-los en un escorredor uns 10 minuts.
Mentrestant feu la salsa amb la ceba tallada petita, l'all i la llet. Salpebreu.
Renteu i coleu els carbassons i saltegeu-los amb unes gotes d'oli en una paella o en un wok.
Barregeu-los amb la salsa i, a continuació, amb la pasta.
Repartiu les nous i l'alfàbrega pel damunt del plat.
- 300 g d'espaguetis
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- formatge cremós
- mig got de llet
- un grapat de nous
- alfàbrega
- oli, sal i pebre
Bulliu els espaguetis fins que estiguin al dente.
Peleu els carbassons i talleu-los a tires fines amb un pelador de verdures o de juliana. Saleu-los i reserveu-los en un escorredor uns 10 minuts.
Mentrestant feu la salsa amb la ceba tallada petita, l'all i la llet. Salpebreu.
Renteu i coleu els carbassons i saltegeu-los amb unes gotes d'oli en una paella o en un wok.
Barregeu-los amb la salsa i, a continuació, amb la pasta.
Repartiu les nous i l'alfàbrega pel damunt del plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada