La Rosi i en Manu ens animen amb aquesta truita de fesols picantets i un pesto deliciós.
INGREDIENTS:
- Un pot de fesols en conserva.
- 4 ous.
- Un porro.
- Mig tomàquet.
- Un pot de pesto d'alfàbrega.
- Una mica de sal.
- 4 gotes de Tabasco.
PROCEDIMENT:
1.-- Perquè els fesols no es xafin o els fem lletjos en treure'ls del pot, el millor és posar el pot obert al bany maria. Quan estigui una mica calent, el buidem a l'escorredora sacsejant-lo per no xafar l'ingredient. Si tot i així us costa, aneu omplint el pot amb aigua freda i el torneu a posar al bany maria.
2.-- Un cop tots els fesols a l'escorredora, els rentem ben nets amb aigua corrent, fins que no facin bombolletes.
3.-- De mentres, haurem tallat el porro grollerament. El tomàquet, a daus.
4.-- Posem una mica d'oli del pesto a la paella i quan estigui calent, hi aboquem les verdures. Ho deixem potxar.
5.-- Quan el porro s'hagi potxat, hi posem els fesols. Els tenim a dins de la paella fins al moment en què comencen a saltar com si fossin crispetes. En aquest moment, hi tirem una mica de sal, més herba del pesto i les quatre gotes de Tabasco. Ho saltem una mica i ho retirem del foc.
6.-- Mentrestant, haurem batut els ous.
7.-- Abans de posar els fesols a dins de l'ou per a fer la truita, decantem l'excès d'oli dels fesols en un plat. Aquest oli l'aprofitarem per posar-ne una miqueta a la paella quan girem la truita.
8.-- Finalment, fem la truita.
Si voleu, la podeu decorar pel damunt amb anxoves o amb pebrots. Depèn de si sou més de dolç o de salat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada