diumenge, 11 d’agost del 2013

Hamburgueses de llenties

Aquesta es la recepta de la Gemma Morell del bloc La Gemmota a la Cuina. Aquí teniu unes hamburgueses molt versàtils, que podeu fer amb el que tingueu per casa, ja sigui canviant les llenties per cigrons, agafant les verdures que tingueu a la nevera o les sobres d'una sanfaina, i afegint la farina que us vingui de gust. 
Ingredients:

- llenties vermelles 
- verdures tallades fines: porro, pastanaga i col lombarda
- farina de civada

El.laboració: 


Per un costat bullir les llenties vermelles. Va bé qualsevol llegum, però aquesta varietat és molt adient per fer purés perquè no tenen pell. A part, saltejar les verdures fins que quedin ben tovetes. En un bol, barrejar les llenties i les verdures, i afegir-hi la farina que fagi falta per espessir la mescla. Refredar a la nevera mínim 1 hora. Fer boles de la massa, enfarinar-les per tots costats i daurar-les per banda i banda a una paella amb un rajolinet d'oli. També es poden fer al forn, i en aquest cas no caldrà gens d'oli. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada