Maria Jose de
Dit i Fet Cuina ens proposa aquesta recepta
d’Eivissa.
"És curiós la gent que somriu en
silenci. Com si amaguessin un secret. Que potser tots els individus tenen un
secret que els fa feliços o infeliços?" (Tortugues.
Katherine Pancol)
Aquest és el segon any que participo en la iniciativa solidària Blocs contra
la fam. Avui i demà te lloc la Gran Recollida de menjar per al Banc dels
Aliments. És esgarrifador pensar que una de
cada cinc llars es troba en situació de pobresa, per això és necessari que
cadascun de nosaltres contribueixi en la mesura de les seves possibilitats. A
la pàgina web de La Fundació del Banc dels Aliments poden trobar-se els punts de recollida
d'aliments.
Des del meu bloc
participo amb una senzilla
recepta típica d'Eivissa. Aquí els bunyols que es fan sense bunyolera es diuen
gaspatxos. Feia molts anys que no els provava, qui els feia sempre era la meva
besàvia. No li donava gens de mandra preparar-los en cinc minuts per al berenar
de les meves germanes i meu...i tenc que reconèixer que jo era qui es menjava
la majoria de gaspatxos, m'encantaven!!
Preparació: Mesclar farina i
aigua en les proporcions necessàries per fer una pasta
que no ha de quedar ni massa líquida ni massa espesa. Batre-la molt amb una
forquilla. Afegir la batafaluga i anar fregint a cullerades amb oli d´oliva.
Passar els gaspatxos per sucre i menjar enseguida perquè no refredin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada