dimarts, 22 d’octubre del 2013

Guisat de patates, cigrons i xoriço

Agripina Pros del bloc Cuina de Poble Dolç i Salat ens proposa aquesta recepta. Aquesta recepta la deixo escrita per participar a blogs contra la fam i així ser una mica solidari. Nomes demanaria un desig per al futur, una cosa que ha passat del tercer mon a casa nostra i es que la fam deixi d’existir perquè ningú al mon hauria de passar fam!!



Ingredients:

5c/s de tomata natural triturada
2 dents d’all
1 ceba
patates tallades a dalls
1 pam de xoriço dolç
1pot de cigrons cuits
1vas d’aigua
1 pastilla de caldo
2 fulles de llorer

1.En una cassola ampla posar un rajolí d’oli, quant sigui calent i tirem la ceba i els alls i ho daurem una mica. Quan sigui tot cuit i posarem la tomata i deixarem que es cogui, afegirem les fulles de llorer.

2.Quan sigui cuit i posarem les patates, ho cobrirem amb aigua i posarem la pastilla de caldo esmicolada i deixarem que bulli uns 4 minuts.

3.Passat aquest temps i posarem els cigrons i el xoriço i ho deixarem coure fins que sigui cuit aproximadament uns 10 minuts. I ja tenim un plat ben complert per fer passar la gana!

4.Per fer el plat mes complert es pot afegir un ou dur per persona.

Bon profit a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada