
La recepta d’avui és una sopa que podria perfectament ser d’aprofitament. El brou és el que ens va sobrar d’un puré de verdures, sempre poso més aigua per bullir les verdures, així tenim un brou vegetal. Amb una mica d’arròs, algun tros de verdures que tinguem per la nevera i una mica de llegum podem tenir un plat ben nutritiu. Pels més petits, si ho triturem, també és una bona opció.
Ingredients:
Arròs bullit*
Ceba*
Pastanaga*
Carbassó*
Cigrons cuits*
Pèsols (congelats)
Brou (el nostre vegetal)
Oli d’oliva*
Sal*
*Eco
Preparació:
A una cassola amb un raig d’oli, posar la ceba tallada a trossos petits; deixar-la dos minuts i afegir la pastanaga tallada, també petita.
Quan la ceba comenci a quedar transparent, afegir el carbassó tallat.Quan estiguin les verdures fetes, afegir-hi els pèsols, l’arròs i els cigrons. Afegir el brou calent –rectificar de sal si és necessari-.
Pujar el foc i deixar bullir a foc fort durant uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada