Anna Fornell
del bloc M’agrada
cuinar ens vol fer gaudir d’uns tallarins mariners.
INGREDIENTS
500 grs. de
tallarines
1 llauna de
calamars en oli
1 llauna de
verat en oli ("caballa")
1 llauna de
musclos al natural
5 cullerades
de salsa de tomàquet
1 ceba ,4
alls, 1 fulla de llorer, sal, un polset d' orenga
PREPARACIÓ
Fem bullir la
pasta en força aigua, sal, 1 all aixafat sense pelar, i la fulla del
llorer, fins que estigui al nostre gust. Farem sevir
l' oli de les llaunes per fer el sofregit. Piquem la ceba i 3 alls. Els
sofregim i afegim el tomàquet (si és al natural, l' haurem de deixar més
estona, fins que el sofregit es torni brillant, en canvi, si ja és tomàquet
fregit només cal deixar-lo uns minuts) i l' orenga. Afegim els calamars a trossets,
el verat esbocinat, i els musclos. Rectifiquem de sal. Deixem uns minuts més. Escorrem la
pasta i l' amanim amb el sofregit mariner.
Podem fer
aquesta mateixa recepta fent servir les llaunes de conserves de peix de què
disposem en aquell moment. El resultat serà també molt bo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada