divendres, 11 d’octubre del 2013

Tallarines mariners

Anna Fornell del bloc M’agrada cuinar ens vol fer gaudir d’uns tallarins mariners

INGREDIENTS

500 grs. de tallarines
1 llauna de calamars en oli
1 llauna de verat en oli ("caballa")
1 llauna de musclos al natural
5 cullerades de salsa de tomàquet
1 ceba ,4 alls, 1 fulla de llorer, sal, un polset d' orenga 

PREPARACIÓ

Fem bullir la pasta  en força aigua, sal, 1 all aixafat sense pelar, i la fulla del llorer, fins que estigui al nostre gust. Farem sevir l' oli de les llaunes per fer el sofregit. Piquem la ceba i 3 alls. Els sofregim i afegim el tomàquet (si és al natural, l' haurem de deixar més estona, fins que el sofregit es torni brillant, en canvi, si ja és tomàquet fregit només cal deixar-lo uns minuts) i l' orenga. Afegim els calamars a trossets, el verat esbocinat, i els musclos. Rectifiquem de sal. Deixem uns minuts més. Escorrem la pasta i l' amanim amb el sofregit mariner. 

Podem fer aquesta mateixa recepta fent servir les llaunes de conserves de peix de què disposem en aquell moment. El resultat serà també molt bo! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada